21.6.13

Αυτοδιοικητικοί του ΠΑΣΟΚ φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ για μια θέση στην βουλή

Θετική απάντηση, στο κάλεσμα που έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στην κοινωνία, αλλά και στους πολιτικούς του αντιπάλους για συσπείρωση ενόψει των εκλογών, έχουν δώσει δύο αυτοδιοικητικοί από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχει η Piazza del Popolo, οι δύο αυτοδιοικητικοί έχουν μεταβεί στην Αθήνα και έχουν κάνει συναντήσεις με ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Οι συζητήσεις, που δεν είναι οι πρώτες, γίνονται σε πάρα πολύ καλό κλίμα και η Κουμουνδούρου συμφωνεί σε μια τέτοια προοπτική.
Μένει όμως, να συμφωνήσουν και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί φαίνεται πως οι ελπίδες για εκπροσώπηση στην βουλή από παλιά τοπικά στελέχη μειώνονται. Ειδικά ο ένας αυτοδιοικητικός αν είναι τελικά υποψήφιος, είναι σίγουρα βουλευτής.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/6/13 14:15

    Ολα τα λαμογια εκει θα πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/6/13 18:47

    θετική απάντηση λένε την επίκυψη για μια θεσούλα? Ειδικά αυτοί την κάνουν χρόνια και στη ΝΔ αν και δηλωνουν ΠΑΣΟΚ. Ε ας κάνουν και λίγη αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/6/13 09:17

    Δεν μας λέτε και από ποιο χώρο προέρχονται, ποιον άτιμο χώρο πολιτικό εννοώ;;;;;;

    Μήπως του 'καταστροφικού' ΠΑΣΟΚ;;;;;; Λαϊκοί τύποι σίγουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.