12.6.13

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου, με μοναδικό θέμα συζήτησης, τις εξελίξεις στην ΕΡΤ ΑΕ.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφόρος Δημοκρατίας 1, στην Κομοτηνή.

1 σχόλιο:

  1. Σουλα13/6/13 15:15

    E βεβαια ελυσαν ΟΛΑ τα προβληματα της περιφερειας τωρα θα λυσουν και τα προβληματα της χωρας !!!!! Μετα ας πεταχτουν μεχρι την Κυπρο να βαλουν και εκει κανενα χερακι βοηθειας. Καντε κατι για τον τοπο σας χωρις λαικισμους (που να εντασετε στην αρμοδιοτητα σας) μην σας παιρνει το ρεμα των δημοσιογραφων αυτοι πρεπει να ειναι ανθρωοι που σας συμβουλευουν στα επικοινωνια κα θεματα οχι αυτοι που διοικουν σε οποιοδηποτε θεμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.