12.6.13

Επιτυχίες του Νηρέα Ορεστιάδας στους αγώνες «Ελευθέρια 2013» στην Δράμα

Ο Κολυμβητικός όμιλος Ορεστιάδας «ΝΗΡΕΑΣ», συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης ακαδημιών 7-8-9 ετών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2013», που διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου Δράμας, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 200 αθλητές/αθλήτριες, από 11 συλλόγους της βορείου Ελλάδος και της Βουλγαρίας.
Από την 24μελή αποστολή του «ΝΗΡΕΑ» οι 7 κολυμβητές- τριες ήταν 9 ετών, οι 11 8ετών και 6 αθλητές -τριες 7 ετών. Για 6 από τους 24 κολυμβητές-τριες της αποστολής ήταν η πρώτη συμμετοχή τους σε επίσημους αγώνες κολύμβησης.
Παρά το μικρό της ηλικίας των κολυμβητών-τριών, το επίπεδο των αγώνων για ακόμη μια φορά ήταν αρκετά υψηλό, γεγονός που αποδεικνύει τις μέγιστες προσπάθειες που καταβάλλουν σύλλογοι, προπονητές, αθλητές και γονείς για το άθλημα της κολύμβησης. Για το ΝΗΡΕΑ Ορεστιάδας πραγματοποιήθηκαν 28 νέοι χρόνοι ρεκόρ και 14 επιδόσεις ανήκουν μέσα στην οκτάδα της γενικής κατάταξης διαφορετικών αγωνισμάτων και κατηγοριών.
Συνολικά ο σύλλογος κατέκτησε 6 μετάλλια εκ των οποίων 1 Χρυσό, 1 Ασημένιο και 4 Χάλκινα. Συγκεκριμένα τα μετάλλια των μικρών κολυμβητών-τριών έχουν ως εξής:
  • Η 9χρονη κολυμβήτρια Ελένη Παπαγιαννίδου, με χρόνους 41.16 και 52.05 στα 50μ ελεύθερο και 50μ πρόσθιο αντίστοιχα, κατέκτησε την 1η και 3η θέση στην κατηγορία της, σημειώνοντας 2 νέα ατομικά ρεκόρ.
  • Η επίσης 9χρονη κολυμβήτρια Μακροβασιλείου Αικατερίνη με χρόνο 1.42.38 κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 100μ Μ.Α στο οποίο αγωνίσθηκε για πρώτη φορά και το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ ύπτιο όπου σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 44.44.
  • Ο οκτάχρονος Παπαδόπουλος Αθανάσιος κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 25 μ. πεταλούδα και με νέο ατομικό ρεκόρ 22.41 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών.
  • Τέλος ο 7χρονος κολυμβητής Αθανασιάδης Σωτήρης εντυπωσίασε με την εμφάνιση του , αφήνοντας υποσχέσεις για την μελλοντική του πορεία. Αν και αγωνιζόταν για πρώτη φορά στα 25μ Πρόσθιο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 31.61, ενώ λίγο έλλειψε να κατακτήσει και την τρίτη θέση στα 25μ ελεύθερο , όπου με χρόνο 22.89 παρέμεινε 4ος .
Αθλητές/ριες του ΝΗΡΕΑ της 24μελούς αποστολής: Παπαγιαννίδου Ελένη, Μακροβασιλείου Αικατερίνη, Ζηλούδης Γρηγόριος, Κουρογιάννης Αθανάσιος, Ρετσίδης Βασίλειος, Βασιλόπουλος Κυριάκος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Ζαχαριάδου Μαρίλια, Τσιάμη Άρτεμις, Σπανδωνίδης Βασίλειος, Ζάχου Σταματία, Τζαφέρη Μαρία, Σταματόπουλος Πέτρος, Οικονόμου Γεώργιος, Αθανασιάδης Σωτήριος, Σιββά Δανάη, Σιββά Χριστιάνα, Λιλιτάκη Ελένη, Κατσικάς Γεώργιος, Τζίνη Ραφαιλία, Μαλτούδη Μαρία, Πανταζίδης Τηλέμαχος , Παρασκευόπουλος Παναγιώτης και Τσιρούδη Αποστολία.
Προπονητής Αποστολής: Μιρμιγκίδης Ιωάννης
Αρχηγοί Αποστολής: Ρετσίδης Οδυσσέας, Καμπάδαης Πασχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.