4.12.09

Σε λίγο στην Piazza! Υπόθεση «Κοτούπη» και στη Ροδόπη!!!

Ποιο «στέλεχος» της Αριστεράς, ο οποίος είναι από τους μεγαλύτερους υβριστές του κινήματος και των τοπικών στελεχών του και δημοσιογράφος της «Αυγής», έκανε αίτηση για την θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης! Μάλιστα η αίτηση του σιγοντάρετε από Γενική Γραμματέα Υπουργείου και βουλευτή της Περιφέρειας μας. Σε λίγο ονόματα…

8 σχόλια:

  1. Σφουγγάρι....4/12/09 12:44

    Μήπως η γενική γραμματέας είναι στο παιδείας, η βουλευτίνα στον Έβρο και ο ενδιαφερόμενος καπνίζει πίπα....;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/12/09 14:25

    Μήπως είναι ο Θεολόγος δημοσιογράφος συνεργάτης του Dede, ο πίπας Σακελλίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/12/09 14:58

    Ανώνυμος 4/12/09 14:25

    Τώρα κατάλαβα για τις δόλιες "αυθόρμητες" δηλώσεις περί συνεργασίας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον Τάσο Βαβατσικλή.
    Μουζντέ θέλανε οι μπαγάσηδες. Ξέρουν να κλέβουν, δεν ξέρουν να κρύβουν τα κλεψιμέϊκα οι συνεργάτες του Στυλιανίδη του Μπουρνόβα και του Dede. Όπως δεν ξέρει να τα κρύβει και ο Στυλιανίδης τα ανομήματά του, και τώρα τα πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/12/09 21:27

    Ελπίζω να ναι ψεύτικα τα σημερινά δημοσιεύματα περί συνεργασίας του Βαβατσικλή με Μαρούδα και Δαμιανό. Ποιά ανάγκη να επιβάλει συνεργασίες μ΄έναν αδαή έως βλαξ κι έναν παρορμητικό έως φαφλατά, αντιστοίχως;
    Αν υποψιαστώ ότι θα αφήσετε το Κοτσάκη να ξαναβγεί....θα πεθάνω, που θα λεγε κι ο Λαζόπουλος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ανώνυμος/η 21:27 ο Δημήτρης Κοτσάκης δεν ξαναβγαίνει δήμαρχος, ούτε την δεύτερη παρουσία, έτσι όπως τα έκανε! Και ο Τσολιάς να'ναι αντίπαλος του, θα τον κερδίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/12/09 10:11

    Συμφωνω με την υποψηφιοτητα του Τσολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/12/09 11:55

    Τελικά πρέπει να είναι της μόδας εδώ και μια πενταετία «η αριστεροδεξιά συνεργασία» στον Δήμο Κομοτηνής και στη Νομαρχία Ροδόπης...καθώς "φοριέται" πολύ από δυό –τρία προβοκατόρικα Μ.Μ.Ε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Προσοχή, να πούμε όχι στην ερμαφρόδιτη «αριστεροδεξιά συνεργασία», με εμπνευστή τον κ. Στυλιανίδη και διαχειριστές τους γνωστούς φαφλατάδες «θεσμικούς» υπονομευτές της δημοκρατίας.
    Δυστυχώς το λάκο μας τον έσκαψαν, αυτοί που ψηφίζαμε. Ο λαός ήταν το θύμα και αυτοί ήταν οι θύτες.

    Προσπάθησαν με αθέμιτα μέσα την φίμωση των ανυπόφορων από τους καλοβολεμένους καρεκλοκένταυρους διαχειριστές των ερμαφρόδιτων ιδεολογικά των «αριστεροδεξιών συνεργασιών», ΙΔΕΑ(Σ) του κ. Στυλιανίδη της Νομαρχίας και του Δήμου που τους χάλασαν τη σούπα οι ανυπόφορες αλήθειες...και αγέρωχοι τελευταία προχώρησαν σε άμεσα και έμμεσα «διαγγέλματα», ζητώντας ότι τους ήρθε στο κεφάλι για να συνεργασθούν στις προσεχείς εκλογές της ΤΑ, στην πραγματικότητα όμως για να φιμώσουν την...αλήθεια, παραπλανώντας την κοινή γνώμη με προβοκατόρικα τεχνάσματα λευκής προπαγάνδας!!!

    Η αλήθεια είναι σαν τις αξίες: λάμπει όσο και να την κρύψεις με ότι κι αν την σκεπάσεις και φυσικά θα φανεί....καθώς έρχεται η ώρα τους, μόνοι τους έσκαψαν τον λάκο τους!!!!!

    Για τα χάλια της τελευταίας πενταετίας της περιοχής, οι διαχειριστές των ερμαφρόδιτων «αριστεροδεξιών συνεργασιών» κάτω από το τραπέζι, έμπνευσης του κ. Στυλιανίδη, οφείλουν να θυμούνται’
    1) Ποιος πλήρωσε τα σπασμένα; Ο λαός.
    2)Ποιος θα ξαναρχίσει τη ζωή του πάλι από την αρχή, σε πιθανή συνεργασία; Ο λαός.
    Και ας ήξερε τουλάχιστον γιατί; Ο ταλαίπωρος λαός.

    ΥΣ. Κύριε Διαχειριστάααααα!!!!! Που έλεγε και ο Βέγγος, «Να δείτε θα κοπώ και πάλι…αλλά θα επανέλθω Στυλιανός ή μάλλον Άγιος Στυλιανός….μμμ, για να μάθεις, κύριε Διαχειριστάαααααα»…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/12/09 17:43

    Θα συνιστούσα πάντως στη νέα πορεία να μη συμπεριλάβει τσολιάδες στο ψηφοδέλτιό της. Η πολύ σιγουριά βλάπτει. Θα πρεπε να το χετε εμπεδώσει αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.